Studieaanbod
Grafische Communicatie & MediaDe wereld van het drukwerk heeft enkele woelige jaren achter de rug. De opkomst van de tablet is onomkeerbaar. Daardoor is de markt van periodiek drukwerk aan het verkleinen. Toch blijft drukwerk een belangrijk en krachtig onderdeel om informatie door te geven en zorgt het voor een grotere communicatiekracht.
Drukwerk is dus zeker niet weg te denken uit onze maatschappij. Het bedrukken van textiel en verpakkingen blijft. Gespecialiseerd kwaliteitsdrukwerk en creatieve toepassingen zitten in de lift.

Tijdens de opleiding leer je de knepen van het vak. Er wordt veel belang gehecht aan het ontplooien van je creativiteit. De opleiding speelt ook constant in op de nieuwste technologieën en evoluties, zoals het maken van toepassingen voor de tablet en gepersonaliseerd digitaal drukwerk.

In een aangename en moderne omgeving staat een enthousiast team van ervaren leerkrachten klaar om jou op te leiden en te coachen. Ze zullen je helpen om je creativiteit te verfijnen, je kennis te vergroten en je kijk op de wereld te verbreden. De grafische afdeling heeft ook nauwe banden met de nijverheid. Zo ga je in de derde graad twee volle weken op bedrijfsstage. Tijdens het werkplekleren krijg je in een bedrijf een aantal dagen les van jouw leerkrachten, samen met medewerkers van het bedrijf.