Inschrijven tijdens de zomervakantie

• Enkel in de Campus Boeveriestraat

• Open tot en met 5 juli en vanaf 12 augustus tot en met 30 augustus 2019 (15 augustus gesloten)

• Maandag tot vrijdag doorlopend van 10.00 u. Tot 18.00 u.



Welkom

Onze school houdt zijn goede reputatie hoog. We staan erom bekend dat we jonge mensen opleiden tot bekwame technici. De technologische evolutie gaat in heel veel domeinen zeer snel. Als school werken we heel nauw samen met bedrijven en organisaties om onze opleidingen en onze infrastructuur up-to-date te houden.

Naast het vaktechnische hebben wij als school zeer veel aandacht voor de algemene vorming van jonge mensen. Ons SPRINT-traject vormt de rode draad van de waarden die we onze leerlingen willen bijbrengen. Dat we daar bijna altijd in slagen, mag blijken uit de vele positieve reacties van ouders die wij krijgen.

Als ouder staat u voor een moeilijke taak. U dient een school te (helpen) kiezen voor uw zoon of dochter. Het is belangrijk dat de studiekeuze zo nauw mogelijk aansluit bij de interesses en talenten van uw zoon of dochter. VTI Brugge is een school voor wetenschap en techniek. Bepaalde studierichtingen zijn eerder theoretisch (zoals industriële wetenschappen) andere zijn eerder praktisch. Voor ieder kind met technische interesses hebben wij de gepaste opleiding.

Jos Loridan
Algemeen Directeur

Studierichtingen


Schoolkalender


Activiteitenkalender
Info & Secretariaat

Openingsuren tijdens het schooljaar::
8.00 u. tot 11.45 u. en van
13.00 u. tot 16.45 u.
Woensdag: 8.00 u. tot 12.00 u.