Nieuws
uit onze schoolBouwkamp Tanzania

Tussen 16 oktober en 9 november trokken de 19 leerlingen van het 6de jaar Ruwbouw en 7de jaar Restauratie en 4 begeleiders naar Tanzania. In Moshi, een dorpje in het noordoosten van Tanzania, was het de bedoeling om ‘transit-houses’ te bouwen.
Voor de leerlingen werd het zoveel meer dan een bouwproject. Meer dan 3 weken van huis, in schoolverband, in een ander continent, in een andere cultuur (ook eetcultuur) én hard werken met de Kilimanjaro op de achtergrond… het werd voor de leerlingen maar ook voor hun begeleiders een onvergetelijke en unieke belevenis!

http://www.bloggen.be/ bouwkamp_tanzania/

www.bouwkamp-tanzania.bePlay 4 2015

PLAY4 2015 is een Play-in het eerste weekend van februari.

Onder leiding van 6 dirigenten worden 100 muzikanten vanaf vrijdagavond voorbereid op het slotconcert op zondag. De opbrengst van dit weekend wordt weggeschonken ten voordele van verschillende sociale projecten. Je mag je verwachten aan een wervelend concert met een mix van populair klassiek, film- en popmuziek afgewisseld met indrukwekkende solo’s ondersteund door een stralende lichtshow.

Het slotconcert PLAY4 2015 gaat door op zondag 8 februari 2015 in het VTI Brugge campus Zandstraat.

Meer info op www.play4.be


Nieuwsbrief 94 Middenschool

Voor meer actueel nieuws check onze facebookpagina
Nu al te noteren
in de agenda
Infoavond voor leerlingen 6de leerjaar en 2de secundair:
30 april om 19.00 u (Boeveriestraat)

Opendeur op 30 & 31 mei telkens van 14.30 u tot 17.30 u
Studierichtingen


Agenda


Activiteitenkalender
Info & Secretariaat

Openingsuren:
8.25 u. tot 12.05 u. en van
13.10 u. tot 16.45 u.
Woensdag: 8.25 u. tot 12.00 u.
Welkom
Onze school houdt zijn goede reputatie hoog. We staan erom bekend dat we jonge mensen opleiden tot bekwame technici. De technologische evolutie gaat in heel veel domeinen zeer snel. Als school werken we heel nauw samen met bedrijven en organisaties om onze opleidingen en onze infrastructuur up-to-date te houden.

Naast het vaktechnische hebben wij als school zeer veel aandacht voor de algemene vorming van jonge mensen. Ons SPRINT-traject vormt de rode draad van de waarden die we onze leerlingen willen bijbrengen. Dat we daar bijna altijd in slagen, mag blijken uit de vele positieve reacties van ouders die wij krijgen.

Als ouder staat u voor een moeilijke taak. U dient een school te (helpen) kiezen voor uw zoon of dochter. Het is belangrijk dat de studiekeuze zo nauw mogelijk aansluit bij de interesses en talenten van uw zoon of dochter. VTI Brugge is een school voor wetenschap en techniek. Bepaalde studierichtingen zijn eerder theoretisch (zoals industriële wetenschappen) andere zijn eerder praktisch. Voor ieder kind met technische interesses hebben wij de gepaste opleiding.

Jos Loridan
Algemeen Directeur