Info en Inschrijvingen
in de campus Boeveriestraat
Open tot en met 6 juli en vanaf 8 augustus
Openingsuren: maandag tot vrijdag 9 - 12.30 u. & 14 - 18 u. - zaterdag 9 - 12.30 u
-->
Nieuws
uit onze schoolOPGELET!
BEREIKBAARHEID BOEVERIESTRAAT

De Boeveriepoort is afgesloten wegens werken.
Wij raden u aan om geen GPS te gebruiken.

Klik hier voor een duidelijk plan om de Boeveriestraat te bereiken.


Zevende jaren
in het VTI Brugge


Voor meer actueel nieuws check onze

Nieuwsbrief Middenschool

Studierichtingen


Schoolkalender


Activiteitenkalender
Info & Secretariaat

Openingsuren:
8.00 u. tot 11.45 u. en van
13.00 u. tot 16.45 u.
Woensdag: 8.00 u. tot 12.00 u.
Welkom
Onze school houdt zijn goede reputatie hoog. We staan erom bekend dat we jonge mensen opleiden tot bekwame technici. De technologische evolutie gaat in heel veel domeinen zeer snel. Als school werken we heel nauw samen met bedrijven en organisaties om onze opleidingen en onze infrastructuur up-to-date te houden.

Naast het vaktechnische hebben wij als school zeer veel aandacht voor de algemene vorming van jonge mensen. Ons SPRINT-traject vormt de rode draad van de waarden die we onze leerlingen willen bijbrengen. Dat we daar bijna altijd in slagen, mag blijken uit de vele positieve reacties van ouders die wij krijgen.

Als ouder staat u voor een moeilijke taak. U dient een school te (helpen) kiezen voor uw zoon of dochter. Het is belangrijk dat de studiekeuze zo nauw mogelijk aansluit bij de interesses en talenten van uw zoon of dochter. VTI Brugge is een school voor wetenschap en techniek. Bepaalde studierichtingen zijn eerder theoretisch (zoals industriële wetenschappen) andere zijn eerder praktisch. Voor ieder kind met technische interesses hebben wij de gepaste opleiding.

Jos Loridan
Algemeen Directeur