Schrijf je in voor onze infoavond op 23 februari

Kies voor VTI Brugge &
maak werk van jouw toekomst

Starten in de 1e graad

Expertise in de 2e of 3e graad

Samen maken wij werk van jouw toekomst

Wij maken er als school onze missie van om samen met onze leerlingen aan een toekomst te sleutelen waarop gebouwd kan worden. We gaan stevige fundamenten creëren, waarop de leerlingen steeds kunnen terugvallen. Dat vullen we aan met lessen die vol uitdagingen en spanning zitten, letterlijk en figuurlijk. Door de persoonlijke manier van lesgeven, kunnen we samen met de leerlingen een persoonlijke blauwdruk voor hun toekomst in wetenschap en techniek opmaken. Dat maakt van onze studenten de perfecte stielmannen/-vrouwen en ingenieurs van morgen.

258 deuren

openen voor iedereen,
student & begeleider

17.500 m²

creëert ruimte voor zelfontwikkeling
in een hypermoderne omgeving

280m glasvezelkabel

bezorgt je een kickstart & springplank
voor een bloeiende carrière

Ben je tot het eind van dit schooljaar beschikbaar en heb je 6 uur per week vrije tijd? Dan ben jij de nieuwe leerkracht aardrijkskunde die wij zoeken!
Beschik je over een diploma industriële wetenschappen en sta je te springen om jongeren uit de derde graad mee te nemen in de wereld van technische vakken? Dan ben jij de persoon waarnaar VTI Brugge op zoek is!
Kent mechanica geheimen voor je en sta je graag in contact met studenten? Dan is onderstaande jobomschrijving je zeker en vast op het lijf geschreven.

Op zoek naar een nieuwe job in het onderwijs in Brugge?

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende job in het onderwijs? Heb jij een voorliefde voor technieken? En geef jij graag les op één van de grootste en meest moderne scholen van de regio? Dan ben jij misschien wel de persoon die binnenkort bij ons op de campus rondloopt! Ontdek onze vacatures en solliciteer vandaag nog voor de job van je leven!

Heb je een opmerking of vraag of wil je graag een afspraak?

Had jij graag nog wat meer info bij een bepaalde opleiding? Heb jij nog vragen omtrent onze werking of onze aanpak? Of zou jij graag een afspraak vastleggen? Aarzel niet om contact op te nemen! Wij bekijken jouw (aan)vraag met plezier.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ontdek jouw nieuwe school

Ben jij benieuwd naar de talrijke troeven van onze school? Leer onze boeiende richtingen, innovatiecampussen en gemotiveerde leerkrachten kennen tijdens onze infoavond en onze opendeurdag!