Kom langs op onze infodag op zaterdag 29 juni 2024.

Privacybeleid voor VTI Brugge

 

Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 02/05/2023.

VTI Brugge, gevestigd aan Vaartdijkstraat 2, 8200 Brugge, België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contact info:
Vaartdijkstraat 2
8200 Brugge, België
Tel. 050 33 35 02
vaartdijkstraat@vtibrugge.be

 

Personal data processed by VTI Brugge

VTI Brugge verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van het soort gegevens dat door ons wordt verwerkt:

  • Voor – en achternaam
  • Telefoon nummer
  • E-mail adres
  • IP adres
  • Locatiegegevens, beperkt tot uw regio (zoals land) voor analytische doeleinden
  • Gegevens over uw surfgedrag op deze website
  • Internetbrowser en apparaattype

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar.

Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming.

 

Verwerkingsdoeleinden van persoonsgegevens

VTI Brugge verwerkt uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze diensten uit te voeren.
  • VTI Brugge analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Automatische besluitvorming

VTI Brugge neemt niet op basis van geautomatiseerde besluitvorming besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar mensen bij betrokken zijn.

 

Bewaartermijn van persoonsgegevens

VTI Brugge bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Gegevens verstrekt via contactformulieren: deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard, omdat ze noodzakelijk zijn voor de interne verantwoording van onze diensten en het mogelijk maken om onze diensten uit te voeren.
  • Gegevens verstrekt via cookies / voor analytische doeleinden: deze gegevens worden anoniem verzameld en bewaard gedurende de levensduur van de cookie. Analytische gegevens (zoals: Google Analytics) worden voor onbepaalde tijd opgeslagen, omdat ze worden gebruikt in statistische vergelijkingen / rapporten over verschillende periodes.

 

Gegevens delen met derden

VTI Brugge deelt uw persoonsgegevens alleen met Google Analytics. Met deze bedrijven sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

 

Rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

  • U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te wissen.
  • Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door VTI Brugge.
  • U hebt recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit houdt in dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u in een computerbestand hebben, naar u of een andere door u genoemde organisatie te sturen.
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naarinfo@vtibrugge.be. * Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en paspoortnummer zwart. Dit is om uw privacy te beschermen. Wij reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek en kunnen u doorverwijzen naar onze websitebouwer.
  • VTI Brugge wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthoudende instantie, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is mogelijk via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

 

Hoe beschermen wij uw gegevens?

VTI Brugge neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@vtibrugge.be.

 

Aanpassingen

Indien de inhoud van dit beleid wordt gewijzigd, zal de aanvullende informatie hier worden gepubliceerd.